TeMK:n kuskeja Kirkkonummen SM-kisoissa

Kuusi TeMK:n kuskia osallistui lauantaina 13.6. Kirkkonummella ajettuun SM-kilpailuun. Ilmoittautuneita oli yksi enemmän, mutta Koreemäen Teemu ei flunssan takia päässyt puolustamaan ensimmäisen osakilpailun voittoa.

Leevi Paajanen ajoi parhaan sijoituksensa A-luokassa ollen toinen. Leevin kisa alkoi heikosti kun kahdelta ensimmäiseltä jaksolta tuli vitonen, mutta onneksi ajovire sen jälkeen löytyi. Lopulta luokan voittajaan Sami Kymäläiseen eroa jäi seitsemän pistettä. Samassa luokassa Onni Oja oli neljäs. Cupin yhteispisteissä Leevi on toisena Kymäläisen Samin jälkeen. Luokan Tervakoskella voittanut Vierimaan Henkka vaihtoi luokkaa ja ajoi nyt Eliitissä.

40+ luokassa ei ihan päästy juhlimaan kerhon kolmoisvoittoa ensimmäisen kilpailun tapaan vaan MP-Taidon Jan Grönholm oli niukasti Kyöstilän Aria parempi ottaen kolmannen sijan. Ykkös- ja kakkossijat menivät ensimmäisen kilpailun tapaan; Ilkka Oittinen voitti ja Jörgen Nylund tuli toiseksi.

Super Cupissa Max Angelma oli kuudes Niko Nurmion voittaessa luokan.

Eliitissä ei TeMK:n kuskeja ollut. Luokan ylivoimaiseen voittoon ajoi HäMK:n Timo Myöhänen. Kuivilla kallioilla ajetussa kilpailussa Timo ei ottanut yhtään virhepistettä. Ennen kisan alkua oli jo dramatikkaa kun Haapasen Jussin moottoripyörä ei käynnistynyt. Jussin varapyörässä ei ollut säädöt siinä kunnossa että hän olisi pystynyt haastamaan Timoa, Jussi jäikin lopulta viidenneksi. Luokan kakkonen oli Jere Karjalainen ja kolmas Mika Kivelä.

HäMK:n Tommi Kallio voitti B-luokan.

Täällä tulokset.

Leevi Paajanen taituroi toiseksi. Kuva Sari Kiuru.


TeMK:hon kauden alussa siirtynyt Onni Oja. Kuva Sari Kiuru.


40+ voittaja Ilkka Oittinen. Kuva Sari Kiuru.


Jörgen ja Jukka ihmettelevät kun "maapallosta puuttuu pala" ja yli pitäisi hypätä.Kuva T.K.Kivinen.


Ari Kyöstilä oli kiinni palkintopallipaikassa vielä viimeisellä jaksolla.Kuva T.K.Kivinen.


Max Angelman tyylinäyte.Kuva T.K.Kivinen.